1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
Podoba się, ciekawa obróbka choć ilościowo bym zmniejszył. No i najważniejsze, jakiś mały opis.
Wrzucaj w mniejszych dawkach, łatwiej będzie komentować. Głosuję na 1, 4 i 6. Fajna obróbka.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Dzięki za uwagi. Obróbka to oczywiście nieoceniony Analog Efect Pro + Silver Efect Pro. Do tego głównie Panas 7-14, ale też 12-32. Zdjęć dużo, bo to taka seria, z fotografią otwierającą i zamykającą. Ale OK, będzie następnymi razami mniej. Ostatnio się przeprowadziłem i teraz atawistycznie włóczę się po okolicy, poznając wszystkie zakamarki nowej przestrzeni. Zdjęcia to owoc tego łażenia.
Odpowiednio dobrać efekty z Efect-a to też sztuka
To prawda. Miliardy możliwości czasem paraliżują. Zwłaszcza osoby tak niezdecydowane jak ja.
Też mi się podoba. Ciekawy klimat zdjęć, które powinny raczej dołować a jakieś piękno wydobyłeś z tych zaniedbanych miejsc.
mój wątek
Fajne zdjęcia. Podobają się. Możesz napisać co jest na zdjęciu nr.9 ? Iron Man czy coś
Zamieszczone przez koronax Fajne zdjęcia. Podobają się. Możesz napisać co jest na zdjęciu nr.9 ? Iron Man czy coś Dobre pytanie. To są dwie wielkie figury, mają ze cztery metry wysokości. Wyglądają jak golemy, albo Optimus Prime, prawda? Niestety - i tu małe rozczarowanie - są to po prostu (najprawdopodobniej) niechciane elementy wyposażenia pobliskiej dyskoteki. Plastikowe, zawinięte w folię figury.
Dziękuję za wyjaśnienie. Fajne zdjęcie.
Zasady na forum