Spędziłem ostatnio dwa krótkie popołudnia (związane z delegacją/noclegiem) w mieście znanym z produkcji złotego napoju. Ciekawscy mają zagadkę "gdzie był tropic"
"Jesli Swoim obrazem przekonasz do siebie widza to wygrales.Jesli przekonasz decydenta to masz wystawe,jesli kilku to ksiazki beda o Tobie pisac."....by Mirek54 Platon powiedział tuż przed śmiercią Sokratesa, że "wśród nas jest bardzo wielu ludzi, którzy są właścicielami czarodziejskiej różdżki, ale bardzo niewielu wie, jak jej użyć".
Brama Krakowska, Namysłów. Tam Tropic był.
Popieram Stopkę Krakmana ! LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Zamieszczone przez henry1 Brama Krakowska, Namysłów. Tam Tropic był. Nie inaczej !! Byłeś tam Heniu ?? Z racji nierozciągliwości czasu spacerek zawęził się jeno do starówki...Oto kilka fotek
Fajne stare "pruskie mury". Podoba się
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Zamieszczone przez Bodzip Fajne stare "pruskie mury". Podoba się To dawna szkoła ewangelicka...też mi się podoba
Zamieszczone przez tropic Nie inaczej !! Byłeś tam Heniu ?? Z racji nierozciągliwości czasu spacerek zawęził się jeno do starówki...Oto kilka fotek Mnie tam nie było, ale Ty tam byłeś, pewnie piwo piłeś. Ja już na takie wyprawy się nie wybieram, za daleko. Ale przyjemnie pooglądać ciekawe miejsca.
@henry1 co ty pitolisz !! Ty się lepiej przyznaj że samochodem to tylko na stację i do kościoła jeździsz
Tropic napisał : " @henry1 co ty pitolisz !! Ty się lepiej przyznaj że samochodem to tylko na stację i do kościoła jeździsz " Nie jest tak źle, zbliżam się do 15000 km. po 44 miesiącach użytkowania. Po gazetę do kiosku jeżdżę, po zaopatrzenie lodówki, nieraz do ogródka na kwiatki popatrzeć, albo je sfotografować. Życie jest piękne.
Wspomniana fabryka złocistego napoju...Browar Namysłów
Tyle kasy mają, to mogliby tę elewację odnowić.
Zasady na forum