Zaczynamy drugą zabawę Tym razem temat zwełniła nam @gulasz: "RADOŚĆ O PORANKU" Temat możecie dowolnie interpretować Regulamin zabawy znajdziecie tutaj: REGULAMIN - o(n)ly temat Osoby zainteresowane proszę wysyłać zdjęcia na maila: onlytemat@gmail.com Termin nadsyłania prac: 17 luty 2018 r. o godzinie 22.00 Wyłonienie zwycięzcy - 3 dni Dogrywka w przypadku remisu - 1 dzień Głosowanie w odrębnym wątku.
Insta
jaka tu cisza.... aż echo słychać stukając w klawiaturę...
Cicho wszędzie, Głucho wszędzie, Co to będzie, Co to będzie ...
Popieram Stopkę Krakmana ! LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Jedyne moje skojarzenie natenczas wydaje się mi nazbyt obsceniczne by go zobrazować, niestety...
Z Olympusclubem na Santorini; ; Pażdziernikowe Cyklady; Obrazki apezeta; apzetowe IRenki; Maroko...; tu są RAW-y apezeta.... E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; L 15/1,7; mZD 12-100/4; S.150/2,8; ZD 12-60; ZD 50-200 || X-T1,:X-M1;Samy 12/2; Samy 8/2,8, XF 35MM 1:2 WR XF 50mm 1:2 WR...
Człowiek rano wstaje do roboty i nijak radości z siebie nie da się wykrzesać....
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony! Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA
Wierze w wasza kreatywność..
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM... Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami.. szlajający się gulasz goni króliki - zapraszam gulasz goni po górach - zapraszam równie gorąco
nie musi to być Wasza radość o poranku hahaha może ktoś inny sie ma radochę
Zamieszczone przez Czarna_Offca nie musi to być Wasza radość o poranku hahaha może ktoś inny sie ma radochę Pewnie moja średnia, siedzi już parę miesięcy na Teneryfie...
Zamieszczone przez Krakman Pewnie moja średnia, siedzi już parę miesięcy na Teneryfie... Za co??
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6| wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL
Za euro pewnie
profil na OlympusClub szafirowym szkłem
Zasady na forum