Mam zaszczyt prowadzić zabawy tematyczne na tym forum, więc w związku z tym zapraszam wszystkich użytkowników forum do wzięcia udziału w nowej/ starej zabawie Jako perwszy temat taki na rozgrzewkę oraz żeby Was lepiej poznać proponuję: "MOJA PASJA". Oczywiście możecie dowolnie interpretować go Regulamin zabawy znajdziecie tutaj: REGULAMIN - o(n)ly temat Osoby zainteresowane proszę wysyłać zdjęcia na maila: onlytemat@gmail.com Termin nadsyłania prac: 4 luty 2018 r. o godzinie 22.00 Wyłonienie zwycięzcy - 3 dni Dogrywka w przypadku remisu - 1 dzień Głosowanie w odrębnym wątku.
Insta
Temacik wełnisty, jak MeryNos tylko jak ja to co mię kręci Sfo(r)ce?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6| wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL
yy ze co????
Zamieszczone przez Czarna_Offca yy ze co???? Saboor pyta tak w wolny tłumaczeniu, jak on ma sfotografować to co lubi.. Że może nie zawsze się da.......
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony! Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA
to już pozostawiam jego hm.. we(ł)nie twórczej - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - @Saboor ja dam Ci edytować moje wełniane posty :P Zaraz dostaniesz z racicy wwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 28.01.18 o 19:37
Zamieszczone przez Czarna_Offca to już pozostawiam jego hm.. we(ł)nie twórczej - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - @Saboor ja dam Ci edytować moje wełniane posty :P Zaraz dostaniesz z racicy wwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! raciczki ... Znam się na tym. Mam odpowiednie kursy ukończone i stosowne egzaminy kwalifikacyjne pozdawane...
Z Olympusclubem na Santorini; ; Pażdziernikowe Cyklady; Obrazki apezeta; apzetowe IRenki; Maroko...; tu są RAW-y apezeta.... E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; L 15/1,7; mZD 12-100/4; S.150/2,8; ZD 12-60; ZD 50-200 || X-T1,:X-M1;Samy 12/2; Samy 8/2,8, XF 35MM 1:2 WR XF 50mm 1:2 WR...
W kine, w Lublinie...
szalałeś... szalałeś...
Tę jedną noc...
Zasady na forum